Πόσες επιχειρήσεις έχει μέσα το application;

To application σχεδιάζεται εξολοκλήρου για την δική σας  επιχείρηση. Περιλαμβάνει το δικό σας λογότυπο, τον κατάλογό σας και πληροφορίες για την επιχείρηση σας όπως στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες, όροι παραγγελίας.

Ποιος θα βάλει τις πληροφορίες στο application;

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να εισάγει όλες τις πληροφορίες της επιχείρησης σας στο application και να το διαμορφώσει χρωματικά στο ύφος της επιχείρησης σας. Με την ολοκλήρωση της εφαρμογής θα την δείτε και το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε την έγκριση σας για να δημοσιευτεί!

Γίνονται αλλαγές αφού δημοσιευτεί;

Φυσικά, μετά την ολοκλήρωση του application μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστείτε στον κατάλογο και στο περιεχόμενο.

Που θα βρίσκεται το application;

Τα δεδομένα της εφαρμογής σας φιλοξενούνται σε ασφαλείς ιδιόκτητους server της εταιρίας μας. To application είναι διαθέσιμο στις μεγαλύτερες αγορές εφαρμογών, το App Store και Play Store.

Το application είναι αξιόπιστο;

Το application έχει αναπτυχθεί με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες σε native κώδικα και στις επίσημες γλώσσες προγραμματισμού του iOS & Android.

Θα πληρώσω συνδρομή στο App Store και Play Store;

Βάσει οδηγιών της Apple θα πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας developer account στo App Store με ετήσια συνδρομή που πληρώνετε απευθείας στην Apple. Για το Play Store μπορείτε να δημιουργήσετε επίσης developer account ή να φιλοξενηθείτε στο account του Appiko δίχως κόστος.

Τo application μου ανήκει;

Το application και τα δεδομένα που προκύπτουν από τη χρήση του σας ανήκουν 100%.

Μετά τον πρώτο χρόνο τι πληρώνω;

Η μόνη επιβάρυνση μετά το πρώτο έτος χρήσης της εφαρμογής είναι η τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία.