Τι είναι το Appiko:

Το Appiko είναι ένα νέο και καινοτόμο project που αναπτύχθηκε με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης. Πρόκειται για ένα σύγχρονο mobile application συμβατό με συσκευές iPhone και Android που έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίσει τον πιο σύγχρονο τρόπο λήψης των online παραγγελιών σας.

Το κύριο πλεονέκτημα του είναι πως ανήκει εξολοκλήρου στην επιχείρηση σας χωρίς να μεσολαβεί κάποιος πάροχος στη διαδικασία λήψης των παραγγελιών. Είναι κατάλληλο για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης όπως πιτσαρίες, ψητοπωλεία, καφετέριες, γυράδικα, fast food, burger house, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, κρεπερί.

Γιατί να μας επιλέξετε:

 • Εμπειρια

  Η μεγάλη εμπειρία μας στην κατασκευή mobile applications αλλά και η καθημερινή μας ενασχόληση με όλα τα μέσα online διαφήμισης (Google Adwords, Display Advertising, Social Media Marketing), μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε συνολική άποψη για το πώς πρέπει να είναι η παρουσία σας στο Internet.

  Διαθέτουμε μεγάλο πελατολόγιο στο χώρο της εστίασης μέσω κατασκευής ιστοσελίδων, applications και οnline διαφημίσεων.

 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

  Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας σας παρέχουμε τον προσωπικό σας σύμβουλο, ο οποίος θα σας επισκευτεί στο χώρο σας για να σας απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα σας σχετικά με το application.

 • ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Το application σας είναι έτοιμο μόλις εντός 20 ημερών. Στην συνέχεια το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα διαχειριστεί άμεσα το κάθε σας αίτημα.

Πως δουλεύουμε:

 • Ανάπτυξη εφαρμογών σε native κώδικα και στις επίσημες γλώσσες προγραμματισμού του iOS & Android.
 • Εύκολη πρόσβαση στο application από κάθε smartphone ή tablet λειτουργικού συστήματος iOS & Android.
 • Διαθέτουμε ιδιόκτητους server και φροντίζουμε για την απρόσκοπτη λειτουργία του application σου 24/7.
 • Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και μετά την ολοκλήρωση του application. Όλα τα αιτήματά απαντώνται άμεσα!